Documentaţie de produs

Informaţi alte persoane

Cum ajungeţi la noi

WILO România S.R.L.

Şoseaua de Centură nr. 1B
077040 Com. Chiajna

Contactaţi-ne!

+ 40 21 317 01 64

Lu-Vi: 9am - 5pm

Wilo Assistant

Întreaga lume a pompelor într-o aplicaţie

APP wilo assistentjpg

Aplicaţia "Wilo Assistant" deschide întreaga lume a tehnicii pompelor de înaltă eficienţă pe toate platformele mobile. Aplicaţia este gratuită şi oferă în format portabil o multitudine de informaţii şi funcţii disponibile până acum numai sub formă de documentaţie scrisă sau pe internet. Este simplu de utilizatşi vă poate fi de ajutor în activităţile de consultanţă pentru clienţi şi operaţiuni de instalare. În plus, veţi găsi multe argumente oferite pentru sprijinul clienţilor, legate de tehnica pompelor eficiente, economice şi ecologice pentru încălzire, climatizare şi recircularea apei calde menajere.

Acces simplu prin internet sau WLAN

În plus, aplicaţia "Wilo Assistant" oferă utilizatorului accesul la informaţii specifice despre produse şi know-how privind tehnica pompelor. O mare partea a conţinutului de date şi a funcţiilor este instalată pe telefon sau tabletă, rămânând astfel la dispoziţie şi în lipsa unei conexiuni internet sau WLAN. Astfel, utilizatorul nu îşi măreşte traficul de date şi este independent de condiţiile de recepţie din locaţia în care se găseşte.

Aplicaţia "Wilo Assistant" oferă, printre altele, următoarele funcţii:

  • Catalog interactiv de piese echivalente pentru pompe de încălzire şi pentru apă caldă menajeră: introduceţi pur şi simplu denumirea pompei pe care doriţi să o înlocuiţi şi va fi recomandată imediat pompa de schimb Wilo, de înaltă eficienţă. Sunt incluse în evaluare mii de pompe disponibile în comerţ, începând cu anul de fabricaţie 1975.
  • Calculator de resurse: calculează potenţialul de economisire al resurselor de curent şi CO2 la utilizarea unei pompe economice de înaltă eficienţă Wilo, comparativ cu o pompă de încălzire nereglată
  • Mic catalog al pompelor cu rotor umed: afişarea descrierii de catalog pentru pompele Wilo cu rotor umed
  • Configurarea pompei: după prestabilirea punctului dorit de operare al pompei (debit Q în m³/h şi înălţime de pompare H în m) serverul Wilo preia configurarea pompei şi recomandă în decurs de câteva secunde pompa Wilo potrivită.
  • Căutare de produse Wilo: cu aplicaţia de căutare de produse Wilo, după indicarea numelui produsului sau a numărului de articol, ajungeţi direct la descrierea seriei constructive respective.
  • Abecedarul pompelor: sumar al informaţiilor de bază privitoare la pompele de încălzire
  • Sugestii: sugestii privind optimizarea instalaţiilor de încălzire şi a instalaţiilor de recirculare a apei calde menajere
  • Lanternă de buzunar: LED-ul poate fi pornit şi oprit! La modelele mai vechi display-ul iPhone emite o lumină albă.
  • Calculator de unităţi: conversia celor mai importante unităţi fizice de măsură.

Aplicaţia poate fi descărcată din:

App Store

Google Play

BlackBerry World

 

Sau poate fi accesata si online: Wilo Assistant in limba română

Informaţi alte persoane

Bine aţi venit!

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii!

Echipa noastră de specialişti este gata să vă ofere informaţii şi suportul de care aveţi nevoie!

T + 40 21 317 01 64
T +40 21 317 01 65
T +40 21 317 01 66

F +40 21 317 04 73

App

Pioneering for You