Service Wilo

Informaţi alte persoane

Cum ajungeţi la noi

WILO România S.R.L.

Şoseaua de Centură nr. 1B
077040 Com. Chiajna

Contactaţi-ne!

+ 40 21 317 01 64

Lu-Vi: 9am - 5pm

Referinţe

Mărturii şi opinii ale clienţilor noştri

Herr hochtief

Harald Tiede, şef de şantier de specialitate pentru instalaţii tehnice în construcţii la cheie, HOCHTIEF Construction AG, Essen.

"Departamentul Wilo pentru lucrări de service în locaţia clientului a fost pur şi simplu salvarea noastră: Cu trei ore înainte unui eveniment s-a defectat întregul modul de pompare pentru ridicarea presiunii apei potabile. Echipa Wilo s-a deplasat imediat, a reparat defecţiunile, salvând astfel evenimentul. Totul s-a desfăşurat extrem de simplu şi de rapid. Tehnicienii echipei Wilo au lăsat tot timpul impresia că sunt bine instruiţi şi că îşi cunosc foarte bine produsele. Wilo reprezintă un sprijin de mare valoare în cadrul proiectelor noastre – începând de la selecţia de produse, competenţa arătată în serviciile de consultanţă şi ajungând până la cazurile de garanţie. Demnă de menţionat este şi gama largă de piese de schimb a Wilo."

Herr signal-Iduna

Jörg Börnard, Electronist pentru instalaţii energetice şi tehnician al stadionului, stadionul SIGNAL IDUNA PARK, Dortmund.

"Aici la echipa galben-negru punem mult accent pe verdele ecologiei – pompele Wilo sunt excelente, nu în ultimul rând pentru că economisirea energiei este din ce în ce mai importantă. Noi, cei de la Borussia Dortmund avem încredere în Wilo. Când stadionul este plin şi 81.000 de spectatori vor să folosească toaletele la pauză, nu ne putem permite nici un fel de defecţiuni în alimentarea cu apă. Inspecţiile, întreţinerea şi reparaţiile executate de către echipa de service Wilo garantează funcţionarea fără probleme. În plus, know-how-ul tehnicienilor Wilo are o contribuţie esenţială în optimizarea constantă a instalaţiilor şi în adaptarea lor în funcţie de necesităţile stadionului. Toate serviciile sunt prestate în cadrul unor contracte de întreţinere complet individualizate. Colaborarea se desfăşoară perfect. Şi chiar şi în eventualitatea apariţiei unei probleme, un tehnician al echipei de service Wilo se va afla imediat la faţa locului."

Informaţi alte persoane

Bine aţi venit!

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii!

Echipa noastră de specialişti este gata să vă ofere informaţii şi suportul de care aveţi nevoie!

T + 40 21 317 01 64
T +40 21 317 01 65
T +40 21 317 01 66

F +40 21 317 04 73

Referinţe

Pioneering for You