Service Wilo

Informaţi alte persoane

Cum ajungeţi la noi

WILO România S.R.L.

Şoseaua de Centură nr. 1B
077040 Com. Chiajna

Contactaţi-ne!

+ 40 21 317 01 64

Lu-Vi: 9am - 5pm

Rentează să fiţi precauţi

Confort ridicat, costuri reduse

Siguranţa în exploatare şi utilizarea optimă a energiei asigură un grad ridicat de confort. Şi toate acestea la costuri reduse, deoarece amploarea măsurilor de întreţinere şi reparaţie se reduce simţitor. Este un fapt dovedit că peste 50% dintre defecţiuni şi intervenţiile de urgenţă pot fi evitate prin inspecţii regulate. Erorile sunt identificate din timp, înainte de a se ajunge la probleme şi defecţiuni grave, care presupun costuri ridicate.

Servicii de inspecţie personalizate

Servicii și pachete complete de inspecții și verificări periodice a echipamentelor noastre, disponibile în versiuni adaptate cerințelor pieței de servicii și clienților noștri. În cadrul elaborării unui pachet de servicii toate prestațiile sunt documentate riguros pentru a vă garanta o calitate superioară a serviciilor oferite. Aceste pachete de servicii sunt dezvoltate de specialiștii noștri pentru siguranța în exploatare pe termen lung a echipamentelor deținute.

Avantajele pentru dumneavoastră:

  • Garanția calității serviciilor prestate prin adaptarea fiecărei soluții de mententanță în funcție de cerințele clientului;
  • Gestionarea cu rigurozitate a fiecărui echipament WILO supus operațiunilor de mentenanță, prin alocarea unui număr unic de service, facând mai ușoară gestionarea istoricului de intervenții.
  • Consultanță specializată pentru fiecare proiect de mentenanță, în vederea optimizării costurilor clienților noștri.
  Informaţi alte persoane

  Bine aţi venit!

  Contactaţi-ne pentru mai multe detalii!

  Echipa noastră de specialişti este gata să vă ofere informaţii şi suportul de care aveţi nevoie!

  T + 40 21 317 01 64
  T +40 21 317 01 65
  T +40 21 317 01 66

  F +40 21 317 04 73

  Mentenanță

  Pioneering for You